Suikerspin & Popcorn

Dé Kermissnack bij uitstek is toch wel de Suikerspin. MHevent verhuurt en verzorgt suikerspinnen op uw kinderfeest, evenement of braderie/jaarmarkt. met alleen onze machine of met een complete suikerspinkraam komen wij suikerspinnen draaien op uw feest. wij hebben diverse pakketten en mogelijkheden. Van complete afkoop met onbeperkt suikerspinnen of gepersonaliseerde suikerspinnen in een potje als traktatie of uitdelen tijdens uw evenement.Verse popcorn kunnen wij ook verzorgen, met onze popcornmachine zullen wij aanwezig zijn op uw evenement en popcorn uitdelen aan uw genodigde, gasten of bezoekers.Suikerspin wordt standaard roze gemaakt, naar wens kan deze ook in andere kleuren gemaakt worden. Popcorn wordt standaard zoet gebakken, naar wens kunnen wij ook zoute popcorn leveren.

Gepersonaliseerde verpakkingen met uw logo behoren ook tot de mogelijkheden. Contact via mhcircusevent@gmail.com

Oliebollen / Gebakkraam 

Wie vindt het nu niet lekker…. Een warme oliebol of krentenbol. Niet alleen rond oud & nieuw maar het hele jaar door biedt MHevent de mogelijkheid om deze lekkernij op uw evenement te hebben. U koopt het uitdelen per oliebollen af per 2-uur of per oliebol. Hoe meer oliebollen, hoe voordeliger voor u. Ook hier de mogelijkheid om de oliebollen aangeboden te hebben vanuit een échte oliebollenkraam of een aangepaste stand naar wens.

 

Een echte hype is tegenwoordig de Spaanse Churros. Ook churros kunnen wij aanbieden als extra bij het oliebollenassortiment.

 

Overig aanbod bestaat onder meer uit :
Poffertjes , Curly Chips , Friet & Snacks , Snoepgoed , Schwenkgrill of een product naar uw wens! Wij hebben ook diverse foodtrucks in onze verhuurmogelijkheden

 

 

Top

MHevent  | mhcircusevent@gmail.com